Noortje Bruins-Bremmers is gediplomeerd Pilates- en dansdocent

Noortje:

Na jarenlange danservaring in het binnen- en buitenland, wist ik zeker dat mijn hart lag bij het lesgeven. Het geeft veel voldoening te merken dat mensen je les prettig vinden, er baat bij hebben en jaar in jaar uit trouw blijven komen. Dat doet me meer dan het applaus na een dansoptreden!

 

In Frankrijk kwam ik al in aanraking met Pilates en vind het een fijne techniek omdat het totaal je lichaamshouding en stand van de wervelkolom respecteert. Joseph Pilates was er van overtuigd dat juist dat laatste heel belangrijk is en dat ben ik met hem eens. Je kunt Pilates eigenlijk de hele dag toepassen, achter je computer, bij het winkelen....zonder te zeggen dat het een 'way of life' is, is het op die manier wel een heel rendabel lesuurtje; je hebt er de hele dag door baat bij!

 

In 2008 heb ik de opleiding Pilates Docent met succes afgerond en sindsdien geef ik Pilates in Assen en Zuidlaren! Graag nodig ik je uit voor een proefles. Doe gemakkelijke (sport)kleding aan en neem een handdoek en een flesje water mee. Je doet de oefeningen op sokken zodat je goed voelt hoe je staat en wat je doet. Matjes zijn aanwezig.